Over Ellen Season

  Schilderen, tekenen en de kamer verbouwen, hier was ik op jonge leeftijd al erg veel mee bezig, soms tot grote ergernis van mijn huisgenoten. Gebrek aan creativiteit en inzet zijn nooit het probleem geweest. De financiële middelen waren daarentegen een ander verhaal, door dit obstakel kwamen de meeste designs niet van het papier af. Gelukkig komt creativiteit van pas in meer branches en heb ik jarenlang bedrijven geadviseerd als het ging om ‘creative marketing tactics’. Na jarenlang plezier te hebben gehad in het succesvol bepalen van marketing tactieken heb ik in 2010 alle benodigdheden kunnen creëren om mijn passie ditmaal professioneel voort te zetten, namelijk het participeren in de design branche. Mijn doel is altijd geweest om mijn tekeningen naar een tastbaar product te brengen waarna ik men de mogelijkheid kon geven om lifestyle verrijkende producten aan te bieden. Dat het uit is gepakt in het succes dat het nu al is, is een droom die uitkomt. Elke designer haalt inspiratie uit verschillende bronnen. Voor mij is dat wanneer ik in diepste concentratie afreis naar de mooiste fictieve locaties, hier haal ik mijn ideeën op waar de meest glamoureuze en luxe designs uit voortkomen. Bekijk en oordeel zelf de producten welke voortkomen uit mijn visie op de exclusieve lifestyle branche en hierbij horende inspiraties. Ellen ES_0_wit